Home 

 

ZNAM staat voor Zuid Nederlandse Amateur Modellen.

Wij zijn geen modellenbureau. Wij zijn geen castingbureau. Wat zijn wij dan wel? 

 

ZNAM geeft beginnende modellen een kans om zich te presenteren aan het grotere publiek via internet. Je hoeft bij ons niet aan de standaard maten te voldoen. Wel prefereren wij dat je in het zuiden van Nederland woont, want wij werken vanuit het Limburgse Sittard-Geleen

 

Het beginnende model krijgt van ons een eerste fotosessie. Daarna gaan we gezamenlijk evalueren waarvoor zij / hij geschikt is.

Is het model fotogeniek, zullen we vervolgsessies proberen te regelen op *TFP basis bij andere amateur fotografen. Zodat de broodnodige ervaring en een *port-folio opgebouwd kan worden.

Deze fotografen zijn door ons *gescreend. 

 

Voldoet het model aan de algemene eisen voor mannequin / dressman en heeft het de ambitie en de  uitstraling hiervoor, dan zoeken we een goede (betaalbare) opleidingsmogelijkheid voor hem / haar. Dit kan ook een modellenbureau zijn.

 

Zijn wij van mening dat beide categorieŽn niet geschikt zijn voor het model, bestaat er nog altijd de mogelijkheid om iets als figurante, visagiste, promotiewerk etc. te doen in dit vak.

 

Plaatsing op deze site is gratis. De eerste fotosessie is gratis. Eigenlijk is alles gratis zolang het ons alleen tijd kost. 

 

Omdat veelal jongere, onder de 18 jaar, zich bij ons aanmelden, zullen de ouders toestemming moeten geven. Dit gebeurd schriftelijk, maar kunnen dit ook mondeling toelichten in een gesprek.

Een model zal nooit alleen naar een fotoshoot toe gestuurd worden. In overleg zal er altijd iemand mee gaan. Dit kunnen wij zijn, maar ook een vriendin, vriend, ouders enz. Fotografen die alleen met een (jong) model willen werken, dus zonder iemand anders op de set, is volgens ons niet noodzakelijk, en die worden dan ook gemeden.

 

In het begin staat dat wij geen modellenbureau zijn, maar dat neemt niet weg dat we "echte"opdrachten niet kunnen of willen verzorgen. Onze connecties beschikken veelal over goede studio's en de mogelijkheid tot het professioneel uitvoeren van uw opdrachten.

 

Denk je dat het modellenvak iets voor jouw is, reageer dan eens vrijblijvend.

reageer

Denkt u dat wij een opdracht voor u uit zouden kunnen voeren, klik dan hier.

opdracht

Voor het boeken van een model (ook op *TFP basis) kunt u hier klikken.

boeken

 

 

Met vriendelijke groet,

namens Z.N.A.M.

 

Kriens A.M.J.

Raadhuisstraat 17 B 

6127 BK  Grevenbicht (Sittard-Geleen)

046-4855788

 * verklaring van de gebruikte woorden
 Screenen  Het controleren op betrouwbaarheid en vakmanschap.
 Port-folio  Een map met foto's van het model om zich bij opdrachtgevers te kunnen presenteren
 TFP of TFC Time For Prints of Cd-rom.: Het model stelt haar tijd beschikbaar om te poseren en de fotograaf betaald haar met een aantal foto's en/of alle gemaakte foto's op een cd-rom.

Home